Certificări

Autorizații și certificări

Firm MaiVideo S.R.L. este licențiată de Ministerul Administrației și Internelor, prin Inspectoratul General al Poliției Române, Direcția de Ordine Publică sau prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, pentru activități specifice din domeniul sistemelor de securitate și al sistemelor de incendiu.

MaiVideo investește constant în pregatirea, autorizarea și certificarea angajaților, în asa fel încât sa poată oferi servicii de calitate, în conformitate cu prevederile legislative actuale. Astfel, firma MaiVideo pune la dispoziția clientilor săi doar tehnicieni autorizați, cu calificarea necesară efectuării tuturor activităților pentru care a primit autorizații și licență de funcționare.
Maivideo este autorizată de Inspectoratul General al Poliției Române pentru a executa lucrări de proiectare, instalare, modificare sau întreținere a componentelor sau sitemelor de alarmare împotriva efracției.
Autorizatie pentru efectuarea lucrărilor de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu
Maivideo deține autorizarea pentru efectuarea lucrărilor de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu
Maivideo deține autorizarea pentru efectuarea lucrărilor de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor.
Maivideo deține autorizarea pentru efectuarea lucrărilor de proiectare a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.