Automatizări Porți

Automatizări Porți

Instalare, Asistență și Livrare rapidă pentru soluțiile de automatizare

Firma noastră oferă o gama variată de servicii de automatizare pentru porți batante sau culisante, bariere access auto sau uși de garaj.

Sistemele de deschidere automată a porților batante sau culisante sunt cunoscute sub numele generic de automatizări porți. Acestea sunt fabricate și oferite pentru destinații variate de la uz rezidențial până la uz industrial. MaiVideo vine în întâmpinarea clienților cu cele mai bune preturi de pe piață de automatizări de porți de calitate. Componentele vândute sunt de cea mai mare calitate și gama de automatizări din oferta MaiVideo satisface nevoile tuturor clienților. În oferta noastră puteti gasi automatizări de porți batante pentru lungimi între 2 si 5 metri și între 200KG si 700 Kg, automatizări de porți cu brat fix, automatizări de porți cu braț extensibil, sau cu braț articulat, si automatizari porți îngropate pentru cei care nu doresc să strice designul casei lor.

 

Automatizare porti culisante

Porțile culisante sunt folosite de obicei în dreptul spațiului pentru garaj sau pentru accesul în curte oferind confortul unui spatiu mai mare datorită sistemului de glisare. O soluție ideală pentru ușurarea sistemului de deschidere al acestor porti este achiziționarea de automatizări porți culisante. Acestea au o rezistenta sporita la efractie, sunt rezistente și stabile în timp. Sistemul asigură o securizare și o blocare a porților fără posibilitatea de a le deschide manual. Automatizarea porților culisante este ideală pentru orice spațiu rezidențial sau industrial.

Automatizare porți batante

Portile batante sunt sistemele de deschidere a porților și sunt utile mai multor tipuri de folosire precum în scop rezidential sau industrial. Pentru a ușura sistemul de deschidere al acestora poți să optezi pentru sisteme de deschidere automate pentru porțile batante denumite și automatizări porți batante. Automatizarea porților batante vine ca o soluție ideală pentru un confort sporit in jurul locuinței tale sau a spațiului de lucru. Astfel, nu mai este necesar să manevrezi manual porțile, totul realizându-se automat din confortul casei sau din mașina. Alegerea achiziționării de automatizare porți batante trebuie să fie una realizată cu atenție în care trebuie să ții cont de caracteristicile de bază de care ai nevoie.

 

Functionarea sistemelor de automatizari se face cu ajutorul unui bransament la reteaua de 220V.

Automatizarile pot fi accesate prin: telecomanda, comutator cu cheie, tastatura wireless sau comunicator GSM.

Compania noastră oferă consultanță personalizată tuturor clienșilor, cu privire la alegerea optimă a automatizării din punct de vedere calitate-pret pentru îndeplinirea nevoilor și cerințelor acestora.

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată nevoilor dumneavoastră.